Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

grieks restaurant genk

Excellente keuken lekker eten fijne sfeer. Combineer het met een lekker Grieks-getint lunchpakketje van bij Orestis.


Griekse En Slavische Specialiteiten Van De Houtskoolgrill Eten Voedsel Ideeen Lekker Eten

Vennestraat 253 3600 Genk Tel.

. Mezze BBQ gerechten. Sinds 1996 een begrip in Genk en omstreken. Grieks Restaurant Olympia Genk. Restaurant El Greco Sinds 1996 The Best Greek Traditional Speciality Restaurant of Belgium and Arround.

Speciaalzaak in Griekse voedingswaren en wijnen Griekse. Restaurant Rhodos Genk - Als u met uw familie een mooie avond met Grieks eten wilt doorbrengen is ons restaurant een bezoekje waard. Ontdek het restaurant EL GRECO in Genk. Ik heb op de hotelschool in Hasselt gezeten mijn vingers kriebelden weer om in de keuken te gaan staan.

8 jaar later vertellen we met enige trots dat Olympia een begrip in Genk omstreken is geworden. Smakelijke gerechten in een sfeervolle omgeving presenteren wij in het restaurant Rhodos. Authentiek restaurant met wifi. Aanvankelijk stond Olympia bekend als een gezellige café.

Sit back relax enjoy the Greek food. 411 likes 3 talking about this 693 were here. Hier vind je ons afhaalmenu. Grieks restaurant Gedurende de tijd die je doorbrengt in ons Grieks restaurant maak je deel uit van onze warme Griekse familie en van ons verhaal.

Pana en Tere van Restaurant Eos in Genk heten u van harte welkom in de Griekse mediterrane keuken. Grieks Europees -. Bij Grieks Restaurant Catering Corfu in Genk vindt u een verzorgde kaart met authentieke Griekse gerechten en tal van specialiteiten. Lees Tripadvisor-reizigersbeoordelingen van de beste Griekse restaurants in Gent en zoek op prijs locatie en meer.

Zijn zoektocht leidde hem langs de koolmijnen en vervolgens naar de Ford in Genk. De beste Griekse restaurants in Gent België. Een stukje Griekenland in Genk. Met het heel Dionysos team verwennen wij de klant graag met een waaier aan unieke typisch griekse gerechten.

Maar al snel kwam zijn ondernemingslust naar boven en besloot hij om samen met zijn vrouw Helena Issigoni een oud gebouw te kopen op de. Restaurant El Greco Sinds 1996 The Best Greek Traditional Speciality Restaurant of Belgium and Arround. Echter sinds 2008 toverden we Olympia om tot een Griekse restaurant. 1115 vind-ik-leuks 1733 waren hier.

Wij nodigen je uit om plaats te nemen aan onze gezellige tafel en samen met je geliefden en vrienden onze passie te ervaren voor lekker eten een goed gesprek en oprechte hartelijkheid. Welkom bij Grieks Restaurant Corfu in Genk. Hier ga je niet met honger naar huis. Fotos beoordelingen menus en reserveer in één klikEL GRECO - Griekse - Limburg GENK 3600.

Een voortreffelijke keuken met tal van Griekse specialiteiten een aangenaam kader en een vriendelijke bediening bij Restaurant Catering Corfu in Genk vindt u alles om uzelf en uw gezelschap te trakteren op een fantastisch etentje en een gezellig samenzijn. Find Tripadvisor traveler reviews of Genk Greek restaurants and search by price location and more. Hoevenzavellaan 68A 3600 Genk. 089 56 70 36.

Grieks Vis en zeevruchten. Bij binnenkomst waant u zich onmiddellijk in Griekse sferen. Prijskwaliteit lekker Grieks eten. Kies uit een groot aantal van gerechten uit de veelvuldige Griekse keuken en laat uzelf verwennen.

Restaurant Eos in Genk brengt u de beste Griekse mediterrane keuken in een authentiek interieur. Restaurant Rhodos Genk Belgium. Best Greek Restaurants in Genk Limburg Province. De Hoevenzavellaan te Genk.

1566 likes 3 talking about this 1903 were here. Restaurant Dionysos sinds 1993 een grieks familierestaurant met als eigenaar Georges Spatharakis. De Griekse Winkel Niko Genk. De ene inspireert en boeit de andere laat mensen ontspannen en genieten.

1690 vind-ik-leuks 111 personen praten hierover 30 waren hier. Voor liefhebbers van typisch Griekse gezelligheid en gastronomie is er het Restaurant EL GRECO gelegen aan. Mezze BBQ gerechten. Bekijk hier ons assortiment van huisbereide afhaalgerechten.

Lekker Grieks een eerlijke prijzen. U vindt ons op de Zaveldriesstraat 29. Geen tijd of zin om te koken. De Vennestraat ligt letterlijk in de schaduw van C-mine en is de kosmopolitische slagader van Genk met zijn restaurantjes cafés gespecialiseerde winkeltjes galerijtjes en de wekelijkse versmarkt op zaterdagSamen vormen C-mine en de Vennestraat een boeiende combinatie.

Als u zich in Genk bevindt brengt u ons dan een bezoek in ons restaurant en u zal verheugd zijn omwille van de perfecte combinatie van degelijke traditionele. 089 20 93 39. Hoevenzavellaan 91 3600 Genk.


Barenzaal Cmine Genk Feestzalen Inspirerend Theaterzaal


Greek Valentine Pasta Frituren Grieks Genieten


7x Heerlijke Hotspots In Hasselt Libelle Eten Reistips Libellen


Grondplan Domein Kiewit Grondplan Kinderspellen Bushalte

Posting Komentar untuk "grieks restaurant genk"